Din tandhygienist Harriet

Det händer allt mer ofta att folk ställer frågor här på bloggen om var jag har varit och blekt mina tänder. På Instagram la jag för övrigt upp ett par bilder som visade mina tänder både före och efter själva tandblekningen. Vem som helst kan se att skillnaden är enorm! Jag tänkte mig att jag skulle tala om för er om vart jag gick för att få den här hjälpen med en tandblekning på Gotland. Det finns en mottagning som heter Din tandhygienist Harriet. Här arbetar Harriet Croon som har arbetat i tandvårdens tjänst under väldigt många år. Hon har ett väldigt stort yrkeskunnande som givetvis inbegriper betydligt mycket mer än att erbjuda sina patienter en tandblekning på Gotland. Hit tycker jag faktiskt att ni ska gå om ni behöver annan tandvård också så jag tänker passa på nu när ni ändå är här inne och läser, att tala om för er om vad ni kan få hjälp med utöver en tandblekning. Det är borttagning av tandsten, tandrengöring på djupet, polering och flourbehandling. Det går också att få hjälp med mer komplexa behandlingar inom tandvård om man väljer att gå till Din tandhygienist Harriet.  

 

Jag är verkligen en nöjd kund, eller patient kanske man ska säga? Jag tycker det är hemskt att vissa personer tar så stora risker som det är att bleka tänderna där hemma med produkter de har köpt på nätet. Harriet Croon gör en noggrann undersökning innan hon bleker tänderna. Det kan finnas saker som blottade tandhalsar eller hål i tänderna som gör att man ska undvika att bleka tänderna. Sådant ser man väl knappast själv därhemma? Dessutom vilar ju all behandling hos företaget Din tandhygienist Harriet, på forskning och vetenskaplig grund. Det är tryggt att gå dit.