Gruppträning i Trelleborg

Nu har det gått några månader in på det nya året och för en gångs skull har jag lyckats att hålla fast vid ett nyårslöfte. Förra året innabar ett nytt kontorsjobb, det var mycket fika på jobbet och jag rörde sällan på mig, det märktes så väl på vågen och jag förstod att jag var tvingad till att ta tag i min situation. Innan hade jag ryckt på axlarnna och svarat nej om någon frågat om jag var inresserad av att följa med på gruppträning i Trelleborg men när en kollega frågade mig just om detta, ifall jag ville gå med till ett gym för gruppträning här i Trelleborg så svarade jag ja på direkten. Sedan januari månad går jag och min kollega dit och tränar två gånger i veckan och det är något av det bästa som kunde hända mig, att jag började vara med på denna gruppträning i Trelleborg. Det hade aldrig passat mig att träna individuellt, jag har provat och tro mig, det rann ut i sanden, liksom så många andra saker jag har provat. Jag känner att jag har hittat helt rätt träning för mig och så är det så att när man tränar i en grupp så sporrar man varandra. Det är ett riktigt trevligt gym, Gym 101 Fitness i Anderslöv, man kan vara sig själv när man kommer dit och behöver inte klä upp sig i dyra träningskläder. Om ni är som jag var tidigare, det vill säga inte har hittat en träningform som passar er så kan jag varmt rekommendera er att åtminstone prova på denna gruppträning i Trelleborg.