Ta hand om dina fötter!

Varmt välkomna hit in till mig på min blogg. Idag ska jag tala om det här med våra fötter. Vi har alla en relation till våra fötter eftersom vi går och står och belastar fötterna dag ut och dito in. Denna relation kan man knappast säga vara kärleksfull men av naturliga skäl kan man inte ta ut skilsmässa när det krånglar. Jag har numera en kärleksfull relation med mina fötter alltsedan jag började på en medicinsk fotvård i Nyköping på ett företag som heter Anettes Fotvård Happy Feet

 

Min läkare tittade snett på mig, det tyckte i alla fall jag, när jag ännu en gång stegade in på hans mottagning med mina krånglande problemfötter. Det var hälsprickor och förhårdnader för att inte tala om den tunga känsla som satt sig i fötterna. Inte enbart fötterna värkte, även underbenen hade fått sin beskärda del av smärta. Läkaren såg mig djupt in i ögonen och sade med myndig röst att det här håller inte längre! Nu var det nog mer så att han rekommenderade mig, i stället för att ordinera mig, att gå på medicinsk fotvård i Nyköping. Hade jag haft diabetes så hade jag fått en remiss i handen. Doktorn berättade att han gärna skickar sina patienter med diabetes till Anettes Fotvård Happy Feet. Jag har fått en sådan god hjälp med mina fötter på den här eminenta fotvårdssalongen. Jag skulle verkligen önska att alla ni som har problem av det ena eller det andra slaget med era fötter, går på medicinsk fotvård i Nyköping, ni också! Det kostar inte särskilt mycket och nyttan av att gå dit är så stor, så det här borde ni faktiskt göra! Det var väl ungefär det här jag hade på hjärtat just nu, men kika snart in på bloggen igen, kära läsare!